Om oss

Om oss

Varmt välkommen till oss på Snickare Avesta

Vi på Snickare Avesta har ett samarbete ihop med Eriksson Bygg & Timmer AB som är ett stolt arbetslag som vänder sig till privatpersoner och företag i hela Avesta kommun. 


Vi är ett familjärt företag som har funnits i över 20 år och satsar på bra gemenskap som arbetslag för bästa möjliga trivsel

Vårt mål är att alltid uppnå hög kvalitet på alla våra utförande och det säkerställer vi genom bra dialog och service med våra kunder genom hela processen. Vårat arbetslag har lång och bred erfarenhet av branschen och prioriterar alltid våra kunder först. Snickare Avesta bygger sina kundrelationer på förtroende, trygghet och kvalité.

Är du intresserad av  tjänsterna renoveringsarbete, köksrenoveringar och snickeri? Så är du varmt välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offertförfrågan och platsbesök.


Skriv in till oss på Snickare Avesta för gratis offert och platsbesök

Vi snickare finns för företag och privatpersoner i Avesta med omnejd. Vårt arbete är alltid högkvalitativt och alla våra snickare är professionella och trevliga. Vi strävar alltid efter nöjda kunder. Det skapar vi genom bra service och fina slutresultat. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Skriv in till oss på Snickare Avesta för gratis offert och platsbesök

Boka platsbesök